Eten in Roosendaal

Eten in Roosendaal

Er is altijd een reden om uit eten te gaan. Of je nu iets te vieren hebt of geen zin hebt om in de keuken te staan: goed eten maakt je dag beter. Eten in Roosendaal kan sinds kort tussen bomen. Daar vind je namelijk LOOF!. Bij ons kun je ontspannen tussen het groen en genieten van een bijzondere maaltijd of borrel.

Roosendaal: eten met mooi uitzicht

LOOF! is een restaurant, lunchroom en feestlocatie in één. Onze unique selling point is de omgeving waarnaar wij vernoemd zijn. Terwijl je namelijk bij ons aan het eten bent, kun je uitkijken op de prachtige groene velden van Golfcentrum Roosendaal. Uit eten gaan in Roosendaal krijgt hierdoor een andere beleving.

Uit eten gaan met luxe tintje

Bij ons kun je een dagje golf met je vrienden of familie afsluiten, maar ook op andere momenten kun je aanschuiven in ons restaurant. Onze menukaart staat vol lunches, diners en borrelhapjes met een luxe tintje. Wij kiezen al onze ingrediënten met zorg uit en geven graag een andere twist aan bekende gerechten. Ben je vegetariër? De LOOF! menukaart biedt je meer dan genoeg opties, want wij willen iedereen een gezonde en smakelijke maaltijd voorschotelen.

Zakelijk uit eten Roosendaal

Zakelijk uit eten gaan in Roosendaal? LOOF! ligt op een toplocatie met een eigen parkeerplaats. Verder zitten we vlakbij de snelweg, dus je zit in een mum van tijd bij ons aan tafel. Door de landelijke omgeving wordt jouw zakelijke afspraak nét iets specialer. Wij bieden je daarnaast de ruimte om bedrijfsfeesten of vergaderingen te organiseren: onze ruimtes zijn landelijk en sfeervol ingericht en groot genoeg voor al jouw gasten.

Bij LOOF! lunch, dineer of borrel je dus altijd op jouw manier. Welke reden je ook hebt om uit eten te gaan: een etentje in ons restaurant slaagt hoe dan ook.